Agrement

Parcul Brazi

De vrei să te plimbi agale vara pe alei umbrite și să guști cu nesaț din aerul răcoros, Parcul “Brazi” din Dorohoi este o alegere cum nu se poate mai potrivită! Și tot aici, într-un decor verde ca de smarald, poți avea plăcerea să asiști la spectacole artistice încântătoare. Parcul găzduiește Grădina de vară, iar aici arta de a trăi frumos este mereu pusă în scenă cu suflet și bucurie.

 

Parcul ”Cholet”

Parcului “Cholet”, situat pe Bulevardul Victoriei, a fost recent reabilitat și modernizat, iar astăzi oferă vizitatorilor un spațiu ideal pentru jocuri și mișcare în aer liber. Dotat cu aparate de fitness pentru outdoor, parcul reprezintă o alternativă excelentă de petrecere a timpului liber, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Fie că îți dorești un loc de joacă amenajat corespunzător, o grădină pentru plimbare sau un spațiu de recreere și socializare, parcul “Cholet” e destinația potrivită pentru relaxare.

 

Parcul “Grădina de vară”

Parcul “Aurora” sau “Grădina de vară” este unul dintre cele mai vârstnice parcuri dorohoiene, având o vechime ce depășește un secol. Modernizat și atent întreținut, parcul este foarte îndrăgit de copii, având spații de joacă amenajate special pentru ei. De asemenea, parcul obișnuiește să găzduiască spectacole de muzică și artă contemporană, fiind astfel un punct de atracție important pentru iubitori ai culturii de toate vârstele.

 

Esplanada “Alexandru Ioan Cuza”

Domnițele și cavalerii din pitorescul târg al Dorohiului obișnuiesc a se întâlni la ceas de seară, la pas de plimbare, pe esplanada “Alexandru Ioan Cuza”. O zonă de promenadă de un farmec aparte, unde romantismul vremurilor de altă dată este reaprins de cei care fac astăzi esplanada să vibreze de viață.

 

Piscina si Patinoar

Dacă ideea de relaxare prin mișcare este cea care îți surâde cel mai mult, atunci nu trebuie să ocolești piscina și patinoarul. Sunt două dintre atracțiile dorohoiene cu cea mai mare densitate de zâmbete pe metru părtrat. Bucuria se citește pe chipul tuturor, iar timpul parcă zboară. Se poate spune chiar că aceste locuri sunt încărcate cu puțină magie. Pentru că, aici, fiecare redevine copil.